directeur saylus

“Ik ben voor de uitdaging gegaan om als intermediair te dienen tussen techniek en sales. Nu 14 jaar later is me dat aardig gelukt.” Remco Cuiper is algemeen directeur van Saylus en kijkt met trots terug op zijn carrière. “Het is mooi om te zien dat onze focus niet persé oplossing gedreven is, maar onze kracht zit hem in onze persoonlijke betrokkenheid bij klanten.”

“Ik kwam hier bij Saylus binnen, nadat ik 6 jaar voor KPN had gewerkt en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond ik hier als Manager Operations en eigenlijk is mijn werk in de afgelopen jaren niet heel veel meer veranderd.” Door het gesprek gaande te houden en open te staan voor suggesties wil Remco de brug te slaan tussen de twee werelden van techniek en sales. “Bij Saylus krijgt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. Ik probeer me daarin open en toegankelijk op te stellen, zodat we in gesprek blijven.”

Telefonie trends

Toch is er natuurlijk wel iets veranderd de afgelopen jaren. “De techniek blijft zich ontwikkelen. Oude grote systemen worden vervangen door server-based oplossingen. Ook zie je dat veel in de cloud moet gebeuren, daarom leveren wij momenteel vooral hybride oplossingen. Hiermee combineren we traditionele telefonie met moderne online systemen.

Motto

Levensgenieter Remco leeft eigenlijk maar volgens één motto: ‘Ik houd niet van gedoe en wil alleen maar leuke dingen doen’. Dat probeert hij ook door te voeren in het bedrijf. “Is er ergens een probleem, dan zorgen we dat we snel schakelen, een knoop doorhakken en het oplossen. De focus ligt op een goede een duurzame samenwerking, waarbij onze klanten beschikken over goede telefonie en bereikbaarheid. Gewoon, zonder gedoe!”