Over Saylus

Al jaren een betrouwbare partner
in telecommunicatie oplossingen

In de afgelopen 30 jaar heeft Saylus – toen nog VRC Telecom – zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner en totaalleverancier van telecommunicatie oplossingen. In september 2014 kregen de twee managers Remco Cuiper en Gradus van der Wal de mogelijkheid het bedrijf over te nemen. Dat was ook het punt waarop zij besloten dat het tijd werd voor een nieuwe naam: Saylus.

In complexe telecommunicatie is Saylus gespecialiseerd. Wij inventariseren, adviseren, installeren, onderhouden en trainen. Met deze complete service kunnen wij elk bedrijf optimaal ondersteunen.

Saylus internationaal

Saylus werkt wereldwijd vanuit Saylus International BV. Voor opdrachtgevers, met één of meerdere internationale vestigingen, maken wij vloeiend communiceren mogelijk. Onderhoud en ondersteuning kan veelal op afstand, maar onze engineers werken op iedere mogelijke locatie.

Saylus is mede gevestigd op Malta, onder de naam VRC Telecom Ltd. Vanuit deze locatie kunnen wij onze internationale opdrachtgevers uitstekend bedienen. Daarbij is een van onze grootste opdrachtgevers: Het Mater Dei Hospital.

vast mobiel integratie document sharing

Saylus, ICT for Business

Saylus staat voor een duurzaam telecommunicatiebedrijf. Zelus (god van strijd en toewijding) ligt aan de basis van onze naam en dicht bij de kern van het bedrijf.

Saylus is een jonge organisatie die haar werknemers ruimte geeft voor groei, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Loyaal naar elkaar en grenzeloze loyaliteit naar onze klanten, dát vinden wij belangrijk.