Saylus wint gnTel Awards
Jaarlijks reikt telecomaanbieder gnTel de gnTel Partner Awards uit. Tijdens het jaarlijks terugkerende gnTel Partner Event wordt de award uitgereikt aan een partner die uitblinkt op het gebied van creativiteit en ondernemerschap in telecommunicatie. Daarnaast is het van belang dat de partner enthousiast en actief de markt benadert met VoIP diensten.

Dit jaar is Saylus de grote winnaar. “Saylus B.V. draagt significant bij aan het succes van gnTel in Nederland met haar enthousiasme, kennis en kunde op het gebied van onze VoIP diensten.” Aldus de Rob Veltman, Partner Manager Noord-Nederland van gnTel.

In het juryrapport wordt Saylus geprezen om de succesvolle sales-trajecten en het creatief meedenken met de klanten en relaties ten aanzien van het optimaliseren van hun bereikbaarheid.

Flexus
Saylus verkoopt het product gnTel VoIP als haar eigen dienst Flexus. Flexus is de redundant uitgevoerde, online telefooncentrale van Saylus. Met Flexus beschikt u over een onbeperkt aantal toestelpoorten voor een vaste prijs per maand. Anders dan vergelijkbare oplossingen, is Flexus gebaseerd het aantal gelijktijdige externe gesprekken.