referentie saylus

Met zes werkmaatschappijen en twee productielocaties in Emmen en Vianen bedient MBS groep een brede markt en kan hierdoor snel een product leveren dat volledig aan wensen van klanten voldoet. MBS groep is thuis in kelderbouw, putten of waterberging, betontrappen en keerwanden of een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw.

Energieweg 2, 3762 ET Soest
Postbus 115, 3760 AC Soest
Tel: 035-5881888
Fax: 035-7440026
E-mail: info@mbs-groep.nl
www.mbs-groep.nl

“Ik vind het prettig dat ze bij Saylus heel goed kunnen uitleggen hoe het technisch werkt. Dit heeft ons, samen met de prijs, echt over de streep getrokken”.

– Maarten Overduin, IT Manager MBS groep

Klant sinds: maart 2017

Vraag:
Met de vorige telefooncentrale (Aastra ISDN centrale) werkte MBS groep al ruim 15 jaar en deze was zeer verouderd. “Al een geruime tijd waren we op zoek naar een nieuwe centrale en het liefst ook een hosted oplossing, om te kunnen werken in de cloud,” vertelt Maarten Overduin, IT Manager bij MBS groep. “Vooral omdat de laatste tijd de berichten over VoiP steeds positiever waren, vonden we dat het nu ook voor ons het moment was om over te stappen.”

Doordat MBS groep volop in ontwikkeling is en geen volledige werkplekken meer kan bieden, was ook dat een reden om te kijken naar vernieuwing. Dit was dan ook een van de wensen: snel en gemakkelijk kunnen uitbreiden en verhuizen, zonder direct hogere kosten te moeten maken. Een andere wens was om een eenvoudig beheerbaar systeem te hebben, waarbij vanaf verschillende locaties gewerkt kan worden.

Oplossing:
De oplossing van Saylus die aansluit bij deze vraag is Flexus. Deze online telefooncentrale maakt werken in de cloud mogelijk. Hiermee beschikt MBS groep over een onbeperkt aantal toestelpoorten voor een vaste prijs per maand. MBS groep betaalt dus niet per gebruiker, maar per telefoonlijn. Zo kunnen ze eenvoudig een groot aantal toestellen toevoegen, zonder extra kosten.

Het grote voordeel is ook dat het niet uit maakt vanaf welke locatie er gebeld wordt. Alle koperlijnen kunnen er uit en daarvoor in de plaats ligt er een glasvezellijn.

Samenwerking:
De reden dat MBS groep voor Saylus als partner heeft gekozen, is met name het informele contact en de goede prijsstelling. “Bij Saylus hebben we maar contact met een of twee mensen, hierdoor zijn de lijnen erg kort en dat schept ook meteen veel vertrouwen,” geeft Maarten Overduin aan. “Daarbij betaal je bij Saylus niet per gebruiker, maar per gelijktijdig gesprek. Dat is voor ons van grote meerwaarde, want hierdoor hebben we geen gedoe over uitbreiding van functionaliteiten. Daarnaast vind ik het prettig dat ze bij Saylus heel goed kunnen uitleggen hoe het technisch werkt, dit heeft ons, samen met de prijs, echt over de streep getrokken.”