KPN gaat stoppen met de verkoop van zijn traditionele analoge PTSN- en met de ISDN 2-diensten. Vanaf 1 september 2019 zullen deze meervoudige diensten niet meer beschikbaar zijn voor klanten van KPN en KPN Wholesale. Klanten van KPN moeten de komende jaren overstappen op breedband gebaseerde alternatieven, zoals VoIP.

Saylus ziet al enkele jaren dat het aantal gebruikers van de traditionele telefoniediensten afneemt en dat VoIP-diensten juist in populariteit toenemen. “Wij verkopen eigenlijk alleen nog maar telefoontoestellen die klaar zijn voor VoIP,” vertelt accountmanager Pascal Bruinenberg. “Een logische verklaring hiervoor is de toename van het aantal mobiele telefoons en de stabiele internetverbindingen. VoIP is wat ons betreft de toekomst, maar wij bieden zeker ook nog traditionele toestellen. Het is onze specialiteit om hierin te adviseren, wij kunnen bijvoorbeeld uw huidige telefooncentrale behouden, waarbij we uw ISDN-lijnen eenvoudig omzetten naar een toekomstbestendige digitale verbinding.”

Overstappen naar Saylus

Dit is het moment om uw telefonie eens even grondig onder de loep te nemen of om over te stappen. Is er veel veranderd in uw organisatie? Zijn er misschien nieuwe wensen? Wilt u uw telefonie onderbrengen in de Cloud? En misschien wel de belangrijkste vraag, bent u nog tevreden met de service die u krijgt? Vragen waarbij wij u graag helpen, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Naast het optimaliseren van de bereikbaarheid, kijkt Saylus graag met u mee wat u kunt besparen op uw maandelijks kosten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Saylus via sales@saylus.com of 088 911 90 90