CRM en ERP-systemen zijn onmisbaar geworden voor zowel grote als kleine organisaties. “Steeds vaker komen wij bij klanten over de vloer, die druk bezig zijn met het integreren van een nieuw CRM of ERP-systeem” vertelt Pascal Bruinenberg, accountmanager bij Saylus. “Omdat een dergelijke integratie een tijdrovende bezigheid is, wordt telefonie vaak vergeten of niet aan gedacht. Terwijl dit juist een goed moment is om je telefonie even goed onder de loep te nemen.”

CRM pop-up

Saylus biedt CRM pop-up integratie. Met CRM pop-up ziet u direct de bijbehorende klantgegevens van inkomende telefoontjes. En om uit te bellen hoeft u nooit meer een telefoonnummer in te toetsen. U klikt en belt direct het juiste nummer en heeft inzicht in alle gegevens uit het klantsysteem.

Voor al onze eigen functies geldt dat wij geen extra kosten in rekening brengen. Voor de CRM pop-up maken wij gebruik van diensten van derden.

Benieuwd of uw CRM of ERP-systeem ook te integreren is met uw telefonie? Neem dan contact op met Pascal Bruinenberg via pascal@saylus.com of +316 12 56 80 66.