ISDN STOPT per 1 april 2020!

Zoals bekend stopt KPN met ISDN, de oorspronkelijk geplande uitfaseringsdatum van 1 september 2019 niet gehaald en is er destijds een uitstel van 7 maanden verleend.

Dit betekent echter dat het per 1 april a.s. echt zover is: klanten die op dit moment nog steeds op ISDN zitten en geen (tijdige) actie ondernemen zullen met ingang van deze datum niet meer via het vaste telefonienetwerk bereikbaar zijn.

OVERSTAPPEN NAAR SAYLUS

Dit is het moment om uw telefonie eens even grondig onder de loep te nemen of om over te stappen. Is er veel veranderd in uw organisatie? Zijn er misschien nieuwe wensen? Wilt u uw telefonie onderbrengen in de Cloud? En misschien wel de belangrijkste vraag, bent u nog tevreden met de service die u krijgt? Vragen waarbij wij u graag helpen, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Naast het optimaliseren van de bereikbaarheid, kijkt Saylus graag met u mee wat u kunt besparen op uw maandelijks kosten.

Neem contact op met Pascal Bruinenberg via pascal@saylus.com of 088-9119040

Saylus ziet al enkele jaren dat het aantal gebruikers van de traditionele telefoniediensten afneemt en dat VoIP-diensten juist in populariteit toenemen. “Wij verkopen eigenlijk alleen nog maar telefoontoestellen die klaar zijn voor VoIP,” Een logische verklaring hiervoor is de toename van het aantal mobiele telefoons en de stabiele internetverbindingen. VoIP is wat ons betreft de toekomst, maar wij bieden zeker ook nog traditionele toestellen. Het is onze specialiteit om hierin te adviseren, wij kunnen bijvoorbeeld uw huidige telefooncentrale behouden, waarbij we uw ISDN-lijnen eenvoudig omzetten naar een toekomstbestendige digitale verbinding.”

Waarom kiezen voor Saylus?

Wij inventariseren, adviseren, installeren, onderhouden en trainen. Met deze complete service kunnen wij elk bedrijf optimaal ondersteunen.

In complexe telecommunicatie is Saylus al 25 jaar gespecialiseerd

25 jaar ervaring

In complexe telecommunicatie is Saylus al 25 jaar gespecialiseerd

Dag en nacht zijn wij bereikbaar en in de weer om waar te maken waar wij voor staan: SERVICE

Service

Dag en nacht zijn wij bereikbaar en in de weer om waar te maken waar wij voor staan: SERVICE

Intrigeer nieuwe technologieën met behoud van uw huidige telecommunicatiesystemen

Intrigeer nieuwe technologieën met behoud van uw huidige telecommunicatiesystemen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?